icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
De la Tourbe

Tervuerenkennel 'De la Tourbe'

 
Welkom bij Tervuerenkennel de la Tourbe van Jan Everts & Karin Eizema. Wij fokken zo nu en dan een nestje, met als belangrijkste doel gezonde en lieve honden die aan de standaard voor de Belgische herder voldoen, qua uiterlijk en gedrag. Wij houden ons aan het verenigingsfokreglement van de Belgische Herder Club Nederland. Daarnaast nemen we het duurzaam fokbeleid van de Raad van Beheer als uitgangspunt. 

Ons enige doel is om gezonde en lieve tervuerense herders er bij te krijgen. Daarvoor maken we een uitvoerige studie van de stambomen van de ouderdieren. Uitsluiten kunnen we niets, want hoe genen zich mengen is niet te beïnvloeden. We hopen dat we bereiken dat de toekomstige huisgenoten jarenlang plezier beleven aan de honden die bij ons vandaan komen.

We hopen ook dat zowel de honden als hun geleiders veel plezier kunnen beleven op het gebied van hondensport. Zelf traint Karin met Shirah al vanaf dat ze een klein puppy was bij HSV Tiel Obediance en is Jan als instructeur verbonden aan de HSV Tiel